O nama069/694 100

Agencija je otpočela sa radom 22. juna 1998. godine.

Agencija je registrovana pod brojem 228 u registru posrednika.

Predmet poslovanja agencije čine poslovi posredovanja u prometu nekretnina što podrazumeva posredovanje kod prodaje kupovine ili zamene te procene tržišne vrednosti: kuća, stanova, vikend kuća, salaša, građevinskih placeva, poljoprivrednih zemljišta, radnji, lokala, garaža i dr. nekretnina.

U realizaciji poslova agencije angažovani su ekonomisti, advokati, arhitekte, građevinski inženjer, a u zavisnosti od potrebe uključuju se i druge struke.

Sa svojim saradnicima nudimo: savetodavne usluge iz oblasti nekretnina, pomoć oko zatvaranja finansijske konstrukcije raznih projekata, finansijski konsalting-sve vrste usluge iz vrste finansija za mala, srednja i velika preduzeća, biznis planovi za obezbeđenje kredita kod banaka i fondova, sve finansijske i pravne usluge za pravna i fizička lica.

Agencija obezbeđuje svojim korisnicima usluga da u celosti i sa velikom sigurnošću sprovedu postupak prodaje, kupovine ili izdavanja nekretnine te procenu tržišne vrednosti nekretnine pod trenutno najpovoljnijim sledećim uslovima:

  1. Minimalna naknada agenciji do tri procenta od postignute kupoprodajne cene za pruženu uslugu posredovanja u prometu nekretnine,
  2. Stranka je slobodna da i posle kontakta sa ovom agencijom sarađuje i sa drugim agencijama ili na drugi način rešava svoju nekretninu ili potrebu za nekretninom. Tek u slučaju da se posredstvom Agencije ,,RADIJALAC,, realizuje nekretnina nastaje obaveza za stranku da plati nadoknadu do tri procenta agenciji za pruženu uslugu posredovanja i to od postignute kupo prodajne cene. Što se tiče nadoknade za posredovanje agencije u vezi izda vanja nekretnine u zakup ista se utvrđuje u visini do sto procenata u odnosu na iznos mesečne zakupnine. Visina nadoknade se sporazumno utvrđuje sa strankom i zavisi od vrednosti nekretnine, veličine, atraktivnosti lokacije, kvaliteta izgrađenosti i opremljenosti, infrastrukture i okruženja te i drugih faktora.

Smatrajući da kupovina odnosno prodaja ili zamena nekretnina vrlo često može da otvori i niz problema kao nemogućnost da se nekretnina iz više razloga zemljišno-knjižno uknjiži na novog vlasnika, da prodavac nije u prilici da u celosti naplati svoju nekretninu i dr. agencija nastoji da prethodnim proverama i pažljivim sagledavanjem svih bitnih elemenata kupoprodaje obezbedi maksimalnu sigurnost posvećujući dovoljno vremena strankama.

Kao povoljnost u ponudi agencije javlja se i mogućnost da stranka može imati na raspolaganju i kvalitetne izvođače radova za sve vrste adaptacionih i drugih poslova vezano za nekretnine.

Ovde možete pogledati opšte uslove poslovanja agencije.

 

 

Istaknute nekretnine